Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prinsbekendmaking

november 16, 2019 @ 21:30 - november 17, 2019 @ 02:30

Gratis

16-11 | Aanvangstijd: 20:30 uur.


Zestigste Prins der Kersepitten.

Carnaval 2020 staat voor veel (verenigings-)mensen voor de deur. Vereniging De Kersepit maakt zich op om haar 60e Prins bekend te gaan maken op zaterdag 16 november.

De tips vliegen je om de oren en er wordt volop gespeculeerd. Te weten dat er hier in Mierlo vier mensen zijn die weten dat ze over enkele weken zullen schitteren op het podium van hun residentie en dat nu nog niemand weet wie ze zijn. Iedere Prins of Prinses haalt na zijn of haar bekendmaking opgelucht adem. Wat een spanning. De geheimhouding, het soms moeten liegen, je hoort ze er allemaal over na afloop. 

De adrenaline waar ze stuk voor stuk vol van zitten zorgt voor een bom energie waar je ‘u’ tegen zegt en dat is nu net wat ze niet mogen laten merken aan hun omgeving. Hoe houd je die twinkeling in de ogen verborgen? De enigen waar ze even samen mee mogen gniffelen zijn hun partner, hun Adjudant en een enkele ingewijde van de vereniging. Dat zal dus ook volop gebeuren, maar vooral achter de schermen. ‘Wij gewone burgers’ weten van niks en wachten ongeduldig tot die bekendmaking.

Onthulling

In dat schuitje zit ook de aankomende Prins der Kersepitten. Nog negen dagen, hij telt de uren. Hij stelt zich voor hoe hij onthuld gaat worden, hoe hij voor die juichende mensenmassa zijn naam door de zaal zal horen klinken en hoe de spanning eindelijk van hem af mag vallen. Ongetwijfeld zijn er veel bekenden van hem in de zaal, maar ook veel onbekenden waar hij dan toch een heel jaar de scepter over mag zwaaien. Hij gaat voorop in het carnavalsfeest en in de aanloop daarnaartoe. Hij zorgt ervoor dat zowel de vereniging als heel feestvierend Mierlo een geweldig carnaval 2020 gaan meemaken. Op zaterdag 16 november staat dit allemaal te gebeuren. Dan weten we of we hem toch geraden hadden of juist helemaal niet. Op het podium van zaal denheuvel schittert hij om precies elf over elf en neemt hij de bijbehorende versierselen in ontvangst. 

Da Vinci band

Om u als publiek te helpen met het opwarmen naar dat moment staat vanaf 20.30uur de energieke band Da Vinci op het podium. Nieuwe gezichten voor Vereniging De Kersepit en al jarenlang door heel Nederland garantie voor bruisende en verrassende feesten. Met 5-stemmige zang en wisseling van instrumenten laten zij het podium tot leven komen! Rock, pop, disco, dance classics, latin, nederlandstalige meebrullers, Happy Hardcore, Trance en een akoestische set, Da Vinci heeft het allemaal paraat. Dat belooft een spetterende avond te worden. Vereniging De Kersepit zet haar deuren voor u open en heet u van harte welkom. Entree is uiteraard gratis. Graag tot dan! Alaaf

Gegevens

Begin:
november 16, 2019 @ 21:30
Einde:
november 17, 2019 @ 02:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Vereniging De Kersepit
Website:
www.dekersepit.nl

Locatie

denheuvel
Heuvel 2
Mierlo, Noord-Brabant 5731AM Nederland
+ Google Maps