Prinseroaje tips

 

Wie wordt de 61e Prins der Kersepitten?

 
Op vrijdag 12 november geht es los en start vanaf 19.00 uur het Oktoberfest. Dompel je onder in de sfeer van lederhosen, dirndls, pullen bier en gezellige Tirolermuziek. Ook draait DJ Angelo de bekende feesthits en zijn er live optredens van Rudi Rozenberg en Toeter Thijs. Kaarten á €5,00 inclusief een eigen pul zijn ook aan de deur te verkrijgen.
En dan….op zaterdagmiddag 13 november…eindelijk de onthulling van de 61ste Prins der Kersepitten. De zoektocht naar een nieuwe Hoogheid is weer vastgelegd op film en de vertoning daarvan rond de klok van 15.00 uur leidt het spannende moment in waarop om 15.11 uur de nieuwe Prins op het podium verschijnt. De 12 hieronder genoemde tips hebben u misschien al een idee gegeven wie het zou kunnen zijn. Als u de juiste naam invult op de avond zelf, maakt u kans op 2 toegangskaarten voor de Pronkzitting op 19 februari 2022.
De middag start om 13.00 uur en vanwege de huidige maatregelen is de sluiting om 19.00 uur, dus zorg dat u lekker vroeg aanwezig bent.
 
De Prinsreceptie van  zondag 14 november wordt uitgesteld en zal op een later tijdstip georganiseerd worden.

Voor alle activiteiten geldt dat iedereen van harte welkom is. Wel worden de huidige regels omtrent covid in acht worden genomen. Bezoekers worden daarom om een geldige QR-code in combinatie met hun identiteitsbewijs gevraagd.

Tip 1: Hij is een echte leider
Tip 2: Hij staat graag in het middelpunt
Tip 3: Je herkent hem ook aan de achterkant
Tip 4: Gelukkig wordt hij goed beschermd
Tip 5: Hij houdt van grote hoeveelheden
Tip 6: Hij ging als de brandweer
Tip 7: Hij houdt van goed eten
Tip 8: Hij is uitgekookt
Tip 9: De polonaise gaat hem wel goed af
Tip 10: Hij heeft wel eens een te grote broek aan
Tip 11: De bloemetjes en de bijtjes hadden al vroeg zijn aandacht
Tip 12: Hij denkt graag groots