Het nieuwe seizoen gaat van start!

Vereniging de Kersepit gaat zich opmaken voor een nieuwe start van het Carnavalsseizoen

Vanaf dit jaar heeft De Kersepit als nieuwe Residentie Café de Koffer in het centrum van Mierlo. Wat is er mooier dan carnaval vieren op het Molenplein in hartje Mierlo. Gedurende de activiteiten zal naast de gehele Koffer ook een tent worden geplaatst, zodat ook nu De Kersepit kan uitpakken zoals u van hen gewend bent. Na een jaar, waarin niets georganiseerd mocht worden, draait De Kersepit nu weer op volle toeren. 
Maar eerst nog even de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Op ludieke en covid vriendelijke wijze is er afscheid genomen van Prins Luciën dun Uurste en zijn Adjudant Frank. Ook de mensen in Hof van Bethanië konden we toch verrassen met een mooie tas vol met lekkere en leuke dingen.
Jos Lenssen mocht uit handen van de verenigingen de 24 rode rozen ontvangen op carnavalszondag voor al zijn verdiensten voor het carnaval in Mierlo. Op dezelfde dag zette De Kersepit haar jubilarissen in het zonnetje. Zelfs een onderscheiding werd op gehele coronaproof wijze aan iedereen overhandigd. Kortom heeft Vereniging De Kersepit, met in achtneming van alle geldende corona maatregelen, er toch nog iets leuks van gemaakt, maar aankomend seizoen willen we dan toch echt weer gaan knallen.

Alle evenementen voor alle bewoners van Geldrop-Mierlo en omstreken gaan dus plaatvinden bij de nieuwe residentie Café De Koffer op het Molenplein.

In het weekend van 12, 13 en 14 november zal de opening van het carnavalsseizoen gaan plaatsvinden. Op 12 november vindt het eerste Oktoberfest plaats. Een feest dat zijn weerga niet zal kennen.
Op zaterdagmiddag 13 november zal de nieuwe Hoogheid der Kersepitten bekend worden gemaakt. De Prinsreceptie van  zondag 14 november is uitgesteld en zal op een later tijdstip georganiseerd worden.

De Kersepit heeft voor het nieuwe seizoen een geweldig programma klaar staan. Volg De Kersepit dan ook via Facebook, website en krant.

Prinseroaje

Zoals elk jaar geven we elke week voor de bekendmaking tips die leiden naar onze nieuwe Hoogheid. Wie heeft de eer dit jaar voorop te gaan in het Kersepittenrijk? Het beloofd iemand te zijn die zich zeker thuis voelt in het carnavalsleven in Mierlo. Iemand die nu al vol trots door het dorp rijdt, en stiekem geniet als hij het Molenplein passeert.
Houdt uw agenda alvast vrij voor 13 november a.s. en kom kijken in de tent bij Café De Koffer op het Molenplein naar de altijd spectaculaire bekendmaking.